Právě vysíláme

THE OFFSPRING – Cruising California (Bumpin’ In My Trunk)

4. června 2012 14:46
THE OFFSPRING – Cruising California (Bumpin’ In My Trunk)

Novinka Evropy 2

 

http://www.offspring.com/

album: Days Go By

The Offspring  The Offspring 2

Vydání nového alba legendární kapely The Offspring se nezadržitelně blíží. V minulém týdnu byly uveřejněny dva nové songy – „Days Go By“ a „Cruising California (Bumpin’ In My Trunk)“. "Days Go By" je očekávané deváté studiové album, které vyjde 26. června 2012. Ve spolupráci s Bobem Rockem a vydavatelstvím Columbia Records nahrála kapela 12 nových písní. Jedná se o jejich první studiové album za čtyři roky od vydání alba "Rise and Fall, Rage and Grace" z roku 2008. Poprvé se na jejich albu objeví bubeník Pete Parada, který do skupiny přišel těsně před vydáním osmého alba, ale do nahrávání nezasáhl. Na albu vystupuje také bubeník John Freese, se kterým spolupracovala kapela už dvakrát, nejprve při vydání alba "Splinter" v roce 2003 a poté "Rise and Fall, Rage and Grace".

Kapela na albu začala pracovat už v roce 2009 a plánovala jeho vydání na rok 2010. Nahrávání se však protahovalo a datum vydání bylo několikrát posunuto, nejprve na jaro a podzim 2011, a poté na polovinu roku 2012.

Před vydáním celého alba kapela vydala dva singly, 27. dubna 2012 titulní skladbu „Days Go By“ a 30. dubna 2012 „Cruising California (Bumpin‘ In My Trunk)“ se zřetelnými hip hopovými prvky.

THE OFFSPRING – Cruising California (Bumpin’ In My Trunk) (audio)

W2G6ql9zBv0

Články, které by tě mohly zajímat