Právě vysíláme

THE PRODIGY jsou opět ve studiu a slibují nový materiál!

21. srpna 2019 11:10
THE PRODIGY jsou opět ve studiu a slibují nový materiál!

Legendární skupina The Prodigy se po smrti svého hlavního zpěváka Keitha Flinta vrátila do studia a chystá nový materiál. Fanoušci jsou ovšem rozdělení: někteří jásají radostí, jiní zase říkají, že bez Flinta to nebude ono.

Velký návrat

Průkopníci elektronické hudby The Prodigy se po smrti svého ikonického zpěváka Keitha Flinta opět vrátili do studia. Kapela na sociálních sítích uvedla, že chystá zbrusu nové písničky. Není zatím jisté, kdy se nových skladeb dočkáme nebo zda se na nich Keith Flint ještě stihl před svojí smrtí podílet.

Text v překladu zní:
Zpátky ve studiu a děláme tu hluk. Zbrusu nové songy od The Prodigy jsou na cestě, boom!“

Reakce fanoušků na tuto novinku byly různé. Někteří návrat do studia oslavovali a říkali, že přesně tohle by si zesnulý zpěvák Flint přál – jiní byli skeptičtější a stěžovali si, že bez Flinta to nebude ono. Uvidíme, jak to slavná kapela bez své ikony zvládne.

Keith Flint zemřel v březnu těsně před tím, než se The Prodigy měli vydat na turné po Spojených státech. Populární zpěvák spáchal sebevraždu u sebe doma. Po smrti Keitha Flinta tvoří kapelu The Prodigy DJ a hudební producent Liam Howlett a zpěvák Maxim.

Keith Flint

Keith Flint

Zdroj: NME, Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat