Právě vysíláme

Thom Artway a finalista Superstar Štěpán Urban společně trhají mraky

2. července 2023 9:10
Thom Artway a finalista Superstar Štěpán Urban společně trhají mraky

Thom Artway a Štěpán Urban překonali strach a společně roztrhali oblohu. Akustickou skladbou pokračuje starší z interpretů v objevování krás českého jazyka. Optimistická píseň se nese v zemitém akustickém zvuku s odkazy na country.

Thom Artway ví, že překonávání vlastního strachu je většinou temná a bolestivá záležitost. Ale o to sladší je vítězství a proto je nový singl v optimistickém a veselém duchu. „Veselých písní není nikdy dost, narozdíl od strachů, které nám brání posunout se v životě správným směrem! Tentokrát jsem vsadil na jednoduchou produkci, akustické nástroje a možná jsem trošku navštívil žánr, který si říká country,“ přiznává Thom Artway nečekanou inspiraci.

Trhám mraky je letos už druhým singlem a před novou deskou, kterou Thom plánuje na jaro 2024, plánuje vydat ještě další dvě skladby.

Respektovaný a oblíbený písničkář, zpěvák a skladatel, držitel dvou cen Anděl Thom Artway v minulosti tvořil své písně výhradně v angličtině. V roce 2021 zahájil kapitolu české tvorby singlem Nezapomenout, po kterém následovaly tři další skladby v loňském roce.

Články, které by tě mohly zajímat