Právě vysíláme

Tohle že je Shawn Mendes? Zpěvák šokoval fanynky, oholil si hlavu

9. ledna 2023 8:10
Tohle že je Shawn Mendes? Zpěvák šokoval fanynky, oholil si hlavu

Shawn Mendes šokoval své fanoušky. Čtyřiadvacetiletý muzikant se rozhodl s příchodem nového roku shodit své kudrliny a nechal si oholit hlavu. A zatímco někteří příznivci mu změnu chválí, jiní neskrývají své rozčarování.

Shawn Mendes v létě zrušil kvůli psychickým problémům své turné a stáhl se do ústraní. Vánoční svátky strávil mimo Los Angeles s rodinou na venkově, odkud svým příznivcům pravidelně posílal na Instagram fotografie. A jak se zdá, pobyt v přírodě mu maximálně prospěl. Na snímcích se zdá být šťastný a spokojený.

Možná i z toho důvodu se nebál udělat ve svém životě razantní změnu. Kudrnatého krasavce už proto v ulicích nehledejte. Mendes si totiž nechal oholit hlavu. A je k nepoznání! Objektivy fotografů ho zachytily, když si o víkendu v LA vyrazil na kávu a fanoušci jsou z nové vizáže zcela šokovaní. Muzikant se jí totiž na sociálních sítích vůbec nepochlubil.

Příznivci Mendese jinak, než s kudrlinkami doposud neznali. Zatímco někteří mu jeho vzhled chválí a píší mu vzkazy jako „vždycky budeš ten nejkrásnější chlap na planetě“, jiní neskrývají své rozčarování. „Jednou z největších tragédií roku 2023 je to, že si Shawn Mendes oholil své krásné vlasy,“ napsala na Twitter fanynka Isa. Justine dodala: „Proč musím žít ve světě, kde je Shawn bez vlasů?“

V březnu loňského roku oznámil zpěvák rozchod se svou přítelkyní Camilou Cabello. O rozpadu vztahu napsal skladbu It’ll Be Okay. „Když se s někým rozcházíte, přijde vám, že děláte správnou věc. V tu chvíli si neuvědomujete, co ztratíte. Jenže pak vám to přijde na mysl a vy si říkáte, komu zavoláte, až budete mít panickou ataku? Komu zavoláte, až se budete cítit opravdu špatně? Zjistil jsem, že teď budu na všechno sám. To se právě teď děje a já to nenávidím. Ale to je realita,“ napsal Mendes krátce po vydání skladby na sociální sítě.

Právě panická ataka ho nakonec dostihla. Kvůli duševnímu zdraví zrušil své turné, v rámci kterého měl letos v červnu navštívit také Prahu. „Slibuji, že se vrátím co nejdřív to bude možné,“ napsal v prohlášení.

Články, které by tě mohly zajímat