Právě vysíláme

Tom Cruise se vydává na další Mission: Impossible. Trailer k nejočekávanějšímu snímku roku 2023 je venku

24. května 2022 11:10
Tom Cruise se vydává na další Mission: Impossible. Trailer k nejočekávanějšímu snímku roku 2023 je venku

Tom Cruise se v roce 2023 opět objeví v roli Ethana Hunta. Ačkoliv další ze snímků Mission: Impossible vyjde až za čtrnáct měsíců, tvůrci do něj fanoušky nechali nahlédnout již nyní a zveřejnili první trailer. A že je na co se těšit!

Sedmý díl snímku Mission: Impossible vyjde s podtitulem Odplata. Rozdělen bude na dvě části, přitom první zamíří do kin již příští rok. Scénáře a režie se potřetí ujal Christopher McQuarrie, hlavní role si pak vedle Toma Cruise jako Ethana Hunta zopakují také Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Venssa Kirby nebo Frederick Schmidt.

Trailer zachycuje mimo jiné scénu, ve které Cruise nechá do propasti spadnout skutečný vlak. To ale není všechno. Filmaři nechali během natáčení odpálit historický most v Polsku, sám herec si pak vyzkoušel několik kaskadérských scén. Podnikl třeba nebezpečný skok na motorce ze skály, přičemž měl pouhých sedm vteřin na otevření padáku. Anebo otestoval gravitaci a sedl si na křídlo vznášejícího se letadla.

Původně měl mít sedmý díl Mission: Impossible premiéru už v roce 2021, kvůli koronaviru však byla zrušena. Nově by měl snímek vtrhnout do kin 13. července 2023, tedy sedmadvacet let po premiéře první epizody s Tomem Cruisem. Půjdete se podívat?

Články, které by tě mohly zajímat