Právě vysíláme

Týden po otřesném zážitku vydali EAGLES OF DEATH METAL prohlášení

21. listopadu 2015 20:52
Týden po otřesném zážitku vydali EAGLES OF DEATH METAL prohlášení

Po návratu do Ameriky, kdy se EODM snažili srovnat svoje myšlenky, vydala kapela na svém Facebookovém profilu prohlášení.

V ten listopadový pátek třináctého koncertovali EODM v pařížském klubu Bataclan. Co se během jejich show stalo, ví celý svět. Děsivému řádění teroristů podlehlo na osm desítek lidí. Kapela oznámila, že až do odvolání ruší veškerou svou koncertní činnost a na svém facebooku vydala prohlášení:

„Zatímco my jsme už v pořádku doma, jsme neustále zděšeni tím, co se stalo ve Francii a snažíme se s tím nějak smířit a vyrovnat. Směřujeme veškeré naše myšlenky k našemu bratrovi Nicku Alexandrovi a přátelům z našeho vydavatelství Thomasu Ayadamovi, Marií Mosser a Manu Perezovi, stejně jako ke všem našim fanouškům, jejichž životy v Paříži vyhasly.

Chceme také poděkovat francouzské policii, FBI, americkým a francouzským státním orgánům a hlavně všem těm bezejmenným, kteří s námi byli a během toho nepředstavitelného utrpení nám pomáhali, jak nejlépe mohli a uměli. Dokázali tak, že láska může zvítězit nad zlem. Ať žije hudba, ať žije svoboda, ať žije Francie a ať žijí Eagles Of Death Metal.“

Stejně, tedy zrušenými koncerty nebo celým zbytkem turné, zareagovaly i další kapely jako např. U2, Foo Fighters, Coldplay nebo Motörhead.

Články, které by tě mohly zajímat