Právě vysíláme

Velká pocta pro Ewu Farnou. Objevila se na legendární Times Square v New Yorku

17. června 2021 12:10
Velká pocta pro Ewu Farnou. Objevila se na legendární Times Square v New Yorku

Tomu se říká úspěch! Fotografie česko-polské zpěvačky Ewy Farne se objevila na nejrušnější křižovatce amerického New Yorku a pravděpodobně na jedné z nejdražších reklamních ploch světa.

Dobyla dvě země a nyní je její tvář viděna i v New Yorku. Ewa Farna je na billboardu umístěným nad slavným Times Square, kde pronájem reklamní plochy stojí podle magazínu Forbes až tři miliony dolarů za měsíc. Ewa se na plochu dostala se svou úspěšnou písní Tělo a je tváří společnosti Spotify, která nově kombinuje playlisty hudebních umělkyň z celého světa.

„Je to velká pocta. Ačkoli zatím nedokážu říct, zda se to podepsalo na poslechovosti, v Americe je velká spousta PolákůČechů, takže věřím, že to je super věc do mého CV, obrovská radost a egobuster,“ řekla zpěvačka pro Forbes.cz.

Song pojednávající o přijetí svého těla sklízí velký úspěch a na YouTube má nyní přes 1 milion přehrání. „Jde o oslavu těla z hlediska jeho fungování a nejen estetiky, ke které nás svět silně tlačí. Poté, co mé tělo přineslo na svět nový život, jsem k němu získala ještě větší úctu, jsem plná obdivu k tomu, co dokáže. Moje tělo bylo dlouhá léta ponižováno a kritizováno ostatními a já se stydím, že jsem dokonce o něm snad na chvíli zapochybovala. Moje nohy, i když ne zrovna štíhlé, mě dovedly až sem, a na bedrech už jsem také něco unesla, pod srdcem jsem nosila miminko,“ vysvětlila Ewa jeho význam a vysvětlila, proč je pro ni píseň tak důležitá.

 

Články, které by tě mohly zajímat