Právě vysíláme

Víťa Starý z Mandrage trpí vážnou nemocí. Přišel kvůli ní o práci

5. dubna 2022 15:03
Víťa Starý z Mandrage trpí vážnou nemocí. Přišel kvůli ní o práci

Po ukončení působení kapely Mandrage se po Víťovi slehla zem. Jako důvod tehdy kapela uvedla náročné životní období zpěváka Víti Starého, který dlouhá léta bojoval se závislostí na drogách a alkoholu. Víťa podstoupil léčení a našel si práci. Tu mu nyní vzala zákeřná nemoc.

Bývalý frontman zaniklé kapely Mandrage se snaží prát se svými démony. Po absolvování protidrogové léčby si našel práci v plzeňském divadle. O zaměstnání ale nyní přišel a důvodem nebyla nespolehlivost či něco podobného.

Ve snaze postavit se na vlastní nohy ho prý sráží nemoc. Podle Extra.cz trpí Víťa neléčenou cukrovkou. Víťa má bohužel zanedbaný diabetes. Teď už k doktorům chodí, ale léta na to kašlal. A kvůli komplikacím s tím bohužel musel skončit v práci,“ uvedl pro Extra.cz blízký přítel Víti Starého, který dodal: „Má tantiémy za hudbu z rádií, taky mu pomáhá mamka. Jinak skládá a maluje“.

Maminka Jana nedávno zveřejnila na svých sociálních sítích fotografii, na které je zachycena právě se synem. A Víťa na ní vypadá zdravěji než kdy předtím. Držíme Víťovi palce, ať se mu daří, jak po zdravotní a psychické, tak po pracovní stránce.

Články, které by tě mohly zajímat