Právě vysíláme

Voxel je trojnásobným tatínkem. Manželka mu porodila dceru

3. prosince 2022 19:46
Voxel je trojnásobným tatínkem. Manželka mu porodila dceru

Václav a Marie Lebedová jsou trojnásobnými rodiči. Dvojici se narodila dcera, která dostala jméno Malène neboli Malenka, jak podotkl šťastný pár. „Je tu teprve pár dnů a už nám mění život,“ napsal zpěvák.

Zpěvák Voxel s manželkou Marií přivítali na světě svou první dceru, Malène Lebedovou. Narodila se v nemocnici v Kroměříži před několika dny. „Opravdu jsme ještě nikdy nezažili tak srdečný, laskavý přístup všech okolo,“ potěšilo zpěváka, který s partnerkou těhotenství oznámil skrze videoklip ke sváteční písni Vánoce přicházejí.

„Moc vám děkujeme, že jste nám pomohli k zažití toho nejkrásnějšího porodu,“ pochvaluje si Voxel, který byl u narození svého potomka vůbec poprvé. S manželkou přitom už mají dva syny – Vaška a Jozuu. Do třetice se jim tak povedla holčička.

„Jdeme si užívat ty krásné momenty. Děkujeme za všechna ta milá slova, kterými nás zahrnujete,“ neopomněl hudebník poděkovat také fanouškům. Slíbil jim, že se v budoucnu s manželkou rozepíší i o takzvaném laskavém císaři, který zažili. Možná dokonce s doprovodným videem. „Protože laskavosti při příchodu na svět není nikdy dost.“

Přejeme hodně zdraví a gratulujeme!

Články, které by tě mohly zajímat