Právě vysíláme

Za utopením Aarona Cartera stála sedativa a inhalace toxického plynu, stojí v pitevní zprávě

19. dubna 2023 12:08
Za utopením Aarona Cartera stála sedativa a inhalace toxického plynu, stojí v pitevní zprávě

Aaron Carter, bratr Nicka z Backstreet Boys, byl nalezen minulý listopad bez známek života doma ve vaně. Pitevní zpráva nyní potvrdila, že zemřel následkem utopení po požití Xanaxu a inhalace toxického plynu, který může vyvolat pocity euforie.

Pitva Aarona Cartera potvrdila spekulace, které se médii začaly šířit krátce po jeho smrti. Za jeho utopením ve vaně stojí sedativa, konkrétně Xanax, který si vzal, a také inhalace toxického plynu, jenž může navodit pocity eurofie. Tento plyn se běžně používá v osvěžovačích vzduchu ve spreji.

Naposled byl Carter viděn naživu 4. listopadu 2022, kdy jeho dům navštívila policie. Kontrolovali ho poté, co ho viděli inhalovat v živém vysílání na instagramu. Zpěvák a herec vyzval muže zákona k odchodu. Následně toho dne zmeškal sezení v rámci ambulantní léčby drogové závislosti.

Na druhý den našla Cartera uklízečka mrtvého ve vaně. Šla ho hledat poté, co jí neodpovídal na otázky. Vyšetřovatelé na místě nalezli lahvičky na lékařský předpis a právě také spreje, které používal k inhalaci.

Zpěvák a herec se dlouho potýkal se závislostí na drogách, v roce 2013 oznámil osobní bankrot. Zanechal po sobě syna Prince, který se narodil v roce 2021 a kvůli němuž se rozhodl začít žít „normálně“ a nastoupil na rehabilitaci. Starším bratrem Cartera byl zpěvák NickBackstreet Boys, kterým jako mladý předskakoval.

 

Články, které by tě mohly zajímat