Právě vysíláme

Nick Carter napsal zemřelému bratrovi Aaronovi emotivní song

12. ledna 2023 13:38
Nick Carter napsal zemřelému bratrovi Aaronovi emotivní song

Nick Carter z Backstreet Boys vloni na podzim přišel o mladšího bratra Aarona, který se ve svém domě v Kalifornii předávkoval. Nyní mu do nebe poslal emotivní song, který nazval Hurts To Love You.

„Všichni máme v našich životech někoho, koho budeme milovat bez ohledu na to, co udělá či jak moc to občas bolí. Popasoval jsem se s tím, jak nejlépe umím. Za mou třicetiletou kariéru jsem nenahrál tak osobní nahrávku, jako je tato. Příběh bezpodmínečné lásky a zlomeného srdce,“ uvedl Carter song Hurts To Love You, který napsal na poctu zemřelému bratrovi.

Píseň vydal dva měsíce poté, co Aarona Cartera našli mrtvého v jeho domě v Kalifornii. Ačkoliv oficiálně nebyla příčina jeho úmrtí potvrzena, spekuluje se o předávkování. Bratři mezi sebou neměli perfektní vztah, což v minulosti sám Nick potvrdil. Stále byl však Aaron jeho sourozenec.

„Vždycky jsem doufal, že tvé zítřky budou lepší než dny předtím, doufal jsem, že najdeš správný směr, místo, kde bys byl na tomto světě šťastný,“ zpívá v písni Carter. „Je těžké se zbavit hněvu, vím, že mi to nějakou dobu trvalo. Temnota někdy trvá věčně, zdá se, že slunce už nikdy nevyjde,“ zaznívá na konci skladby.

Song doprovází dojemný videoklip, ve kterém se na plátně za zpívajícím Nickem promítají videa z dětství a teenagerovských let jeho a právě zesnulého Aarona.

Články, které by tě mohly zajímat