Právě vysíláme

„Zase další pondělí“. Marpo představuje klip k energické kytarové řežbě

8. října 2022 8:10
„Zase další pondělí“. Marpo představuje klip k energické kytarové řežbě

Zpěvák, skladatel, bubeník, rapper a fighter Otakar Petřina mladší, obecně známý zejména jako Marpo, se se svým TroubleGangem nikdy nebál vystoupit ze zavedených pravidel české hudební scény, což dokázal i na svých posledních albech Dead Man Walking a Backwoods Bred.

Kombinací rapu a tvrdší hudby vždy vznikl neotřelý hudební výtvor. To platí i u nového singlu Zase další pondělí, který začíná jako nenápadná emotivní balada, ovšem postupně gradující v energickou kytarovou řežbu, na kterou jsme od TroubleGangu zvyklí.

„Vesměs každý člověk bojuje se svými démony. Každý má chuť to někdy vzdát,“ přibližuje význam temné písně Zase další pondělí Marpo. Jako většina tracků, i tento vychází ze zpěvákovy reálné zkušenosti. „Sám mám sklony k depresím a nejspíš je to tím, že člověk předává strašně moc energie lidem, a to ho pak šíleně vysává,“ dodává sedmatřicetiletý umělec.  

Produkci singlu o vnitřních démonech mají na svědomí Fantom, producent a člen TroubleGangu Marcus Tran, a sám Marpo. Působivý videoklip s husí kůži nahánějící syrovou atmosférou, má na svědomí Papa Pech. Na statku kousek od Mělníka tak vznikl snímek jako z americké produkce, který dokonale podtrhuje vyznění singlu. 

Ač poslední album Backwoods Bred vyšlo už více než před rokem, další desku Marpo slibovat nechce. „Dělám teď hodně na nových věcech. Neplánuju úplně desku, ale spíš singly a uvidíme,“ láká Marpo fanoušky. Ti se můžou kromě spousty nové muziky těšit i na příval zajímavých koncertů. Už v sobotu 3. prosince 2022 vypukne tradiční TG Fest. Ještě předtím ale vyrazí Marpo na podzimní šňůru. „Ve čtvrtek 27. října 2022 vyrazíme na takovou menší tour s názvem Back To The Roots, což je tour po klubech à la návrat ke kořenům ve starý partě ještě bez kapely. Vše můžou lidi najít na našem webu nebo sociálních sítích,“ uzavírá pozvání Marpo.

Články, které by tě mohly zajímat