Právě vysíláme

Zbavila se opatrovnictví, ne však svého otce. Ten má Britney Spears i nadále obtěžovat

22. dubna 2022 8:10
Zbavila se opatrovnictví, ne však svého otce. Ten má Britney Spears i nadále obtěžovat

Britney Spears byla před několika týdny osvobozena z „rukou“ svého otce, který byl dlouho jejím opatrovníkem. Od té doby se zpěvačka stihla vdát i otěhotnět. Nyní soud žádá, aby zakázal Jamiemu Spearsovi přístup k souborům soukromého detektiva. Toho si najal tým zpěvačky, aby přezkoumal, co otec prováděl během doby, kdy měl přístup k financím interpretky.

Otec Spears si měl údajně před několika dny vyžádat dokumenty od firmy Kroll, která prošetřuje podmínky opatrovnictví jeho dcery Britney a fakt, zda otec zpěvačky nezneužíval opatrovnictví ve svůj prospěch. Právníci interpretky poukázali na to, že i nadále pokračuje v „šikanování“ své dcery a odmítá se dostavit k výpovědi.

Návrh podaný právníkem Britney Spears Mathewem Rosengartem žádá o zákaz přístupu Spearse k dostupným dokumentům. Obsahuje taktéž informace o tom, že se Jamie Spears třikrát nedostavil k soudu, a i nadále to odmítá. Údajně kvůli tomu, že se se koná v Los Angeles, zatímco on bydlí v Kentwoodu.

„Pan Spears může utíkat, ale nemůže se skrývat navždy. Je mi ctí, že můžu reprezentovat zájmy Britney Spears a chránit ji před dalším traumatem a zneužíváním. V tomhle ohledu můžeme říct, že otec, otec, který skutečně miluje svou dceru, nebude stavět své zájmy nad její,“ uvádí Rosengart. „Milující otec by svou dceru přestal šikanovat a obtěžovat. I kdyby nesouhlasil s důkazy, které potvrzují trauma a zneužívání, kterým si prošla.“

Soud ukončil opatrovnictví Spears minulý rok v listopadu. Zavedeno bylo kvůli zpěvaččiným psychickým obtížím. Rosengart se snaží najít jakákoliv pochybení jejího otce při správě dceřina majetku.

Články, které by tě mohly zajímat