Právě vysíláme

Zendaya se po úspěchu Euphorie vrací k hudbě

15. března 2022 11:10
Zendaya se po úspěchu Euphorie vrací k hudbě

Zendaya potěšila své fanoušky prohlášením, že se vrací ke zpěvu. Po rolích ve filmu Spiderman a seriálu Euphoria si řekla, že je načase pustit se opět do nahrávání songů. Jak totiž prozradila, hudba pro ni znamená celý svět.

„Pauzu od muziky jsem měla docela dlouhou, a to z mnoha důvodů. Stále ji ale miluju a podpora, kterou jsem z vaší strany v posledních dnech pocítila po finále v Euphorii, pro mě znamená celý svět,“ nechala se slyšet Zendaya. V závěrečném díle zmíněného seriálu totiž zazněly hned dva songy, jichž byla zpěvačka a herečka spoluautorkou.

V minulosti vydávala Zendaya novou hudbu poměrně pravidelně. Například její poslední oficiální videoklip z před čtyř let má téměř osmdesát milionů zhlédnutí. Kvůli natáčení však musela muziku odložit na druhou kolej a zpívala pouze příležitostně. Jako například ve filmu Největší showman se Zacem Efronem.

Jak navíc uvedla pro Paper Magazine v roce 2019, rozhodla se upustit od muziky také z toho důvodu, že ji hudební průmysl vysával. „Co jsem si myslela, že chci, už není tím, co bych chtěla nyní, když si pomyslím, s čím vším bych se musela vypořádat.“ Všem začínajícím zpěvákům a zpěvačkám pak poradila, aby nepodepisovali každý kontrakt, který jim kdo nabídne.

Články, které by tě mohly zajímat