Právě vysíláme

Zpěvačka Nykki přichází s novinkou Me Over You. Klip, který vás naplní letní romantikou, natočil Jan Strach

17. listopadu 2021 8:31
Zpěvačka Nykki přichází s novinkou Me Over You. Klip, který vás naplní letní romantikou, natočil Jan Strach

Song Me Over You vznikl během lockdownu a je produktem série zaoceánských online sezení mezi Nykki, Salt Ashes a britským spisovatelským a produkčním duem The Radiators aka Louis Souyave & Maddox Jones.

Píseň je ideálním trackem pro pošmourné zimní dny – v doprovodném videoklipu, který vznikl pod taktovkou režiséra Jana Stracha, nás přenese zpět do léta a vezme nás na roadtrip mezi italským pobřežím a Římem.

Sama Nykki o songu prozrazuje: „Tuto píseň jsem napsala v období, kdy lockdown na chvíli pozastavil mou kariéru. Právě jsem se přestěhovala do Raleigh v Severní Karolíně, abych našla novou inspiraci, spojila jsem se s The Radiators a začala s nimi spolupracovat původně na úplně jiné písni. Potom jsem jim zavolala zpět a požádala je, zda by se mnou nespolupracovali i na tomto velmi osobním songu. Me Over You je o tom, že všechno, co někdy potřebuju, najdu u sebe a že je důležité si občas vybírat sebe samu před všemi ostatními.“ 

V reakci na řadu jejích nových počinů o Nykki časopis Wonderland Magazine nedávno napsal: „S každým novým songem ukazuje šíři svého rozsahu.“ Debutový singl No Cry katapultoval zpěvačku do mezinárodního popového světa, přičemž Billboard chválil její „velící vokály“. Video singlu No Cry má od premiéry na YouTube již přes 1 milion zhlédnutí a remix singlu od Leona Loura dosáhl vrcholu v UK Commercial Pop Top 30 Club Charts na 13. místě.

Pusťte si zbrusu nový klip k songu Me Over You. Co na něj říkáte?

 

Články, které by tě mohly zajímat