Právě vysíláme

Zpěvák a skladatel JUSTIN JESSO hvězdou galavečera CZECH SOCIAL AWARDS!

28. listopadu 2018 8:40
Zpěvák a skladatel JUSTIN JESSO hvězdou galavečera CZECH SOCIAL AWARDS!

Oblíbený zpěvák a skladatel míří do Prahy! Bude hvězdou galavečera Czech Social Awards 2018, kde zazpívá svůj hit Stargazing!

Justin Jesso je rodák z Chicaga, který ve své hudbě kombinuje pop-rock a r’n’b. Vždy doufal, že bude psát takové skladby, díky nimž ho lidé budou brát vážně. Se singlem Stargazing se mu tento sen splnil. Chceš si ho také užít naživo a k tomu spoustu dalších hvězd? Už v sobotu 1. prosince vystoupí s písní Stargazing na galavečeru Czech Social Awards.

Stargazing jsme napsali asi za tři hodiny. Následující den jsme ji poslali Kygovi a den poté nám poslal zpět vyrobenou verzi. Druhý den byla oznámena jako singl a o dva měsíce později to bylo venku. Normálně to nejde tak rychle,“ prozradil Justin.

Jesso patří k talentovaným zpěvákům a zkušeným skladatelům. Za singl Vente Pa ‚Ca napsaný pro Rickyho Martina byl v loňských Latin Grammy Awards nominován na Song Of The Year. Jeho hudbu a tvorbu přitom ovlivnili především Stevie Wonder, Justin Timberlake, Maroon 5 a další.

Aktuálně je jeho nejnovějším hitem skladba My Body. Je to píseň o nekompromisní lásce. Celých 7 týdnů bodovala i v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart!

Skvělá zpráva je, že Justin už za několik málo dní zavítá také do Prahy! 1. prosince vystoupí v  hotelu Hilton Prague v rámci galavečera ankety Czech Social Awards a slyšet ho můžete i v éteru Evropy 2. Buď u toho s námi, kup si lístek na TicketPortal.cz a sleduj naše sociální sítě.

James Cole v AZ-Kvízu. Bodoval?

Články, které by tě mohly zajímat