Právě vysíláme

David Pastrňák pokřtil ve Švédsku dceru Freyu Ivy

6. září 2023 15:28
David Pastrňák pokřtil ve Švédsku dceru Freyu Ivy

Hokejista David Pastrňák je již více než tři měsíce otcem holčičky Freyi Ivy. Aktuálně s ní a přítelkyní Rebeccou pobývá ve Švédsku, kde dvojice stihla před odjezdem zpět do USA dceru pokřtít.

David Pastrňák prožívá nejkrásnější období ve svém životě. 9. června se na svém instagramovém profilu pochlubil narozením dcery Freyi Ivy, kterou mu porodila jeho dlouholetá přítelkyně Rebecca. Kvůli těhotenství partnerky hokejista vynechal hokejové mistrovství světa, kterého by se jinak bezesporu zúčastnil.

Ačkoliv nebývá Pastrňák na sociálních sítích příliš aktivní, čas od času sdílí s fanoušky důležité momenty ze svého života. Tentokrát se podělil o fotografii ze křtu své holčičky. Proběhl ve Švédsku, odkud hokejistova přítelkyně pochází, a to krátce před odjezdem rodinky zpět do Spojených států amerických, kde českému útočníkovi začne nová sezóna NHL.

Jen pár měsíců před narozením dcery se s Rebeccou zasnoubil. Prstenu na prsteníčku levé ruky si veřejnost poprvé všimla v lednu letošního roku, jak ale Pastrňák prozradil, s přítelkyní jsou zasnoubení od loňského léta. O ruku ji požádal v romantické Francii.

Články, které by tě mohly zajímat