Právě vysíláme

Gabriela Soukalová se zasnoubila

8. března 2024 9:10
Gabriela Soukalová se zasnoubila

Biatlonistka Gabriela Soukalová září štěstím. Její současný přítel Miloš Kadeřábek ji požádal o ruku a někdejší česká reprezentantka jeho nabídku přijala. Prozrazuje to nový film někdejší české reprezentantky Pravda se pořád vyplatí.

Po letech trápení se prožívá Gabriela Soukalová nejšťastnější období ve svém životě. Před čtyřmi lety se dala dohromady s partnerem Milošem Kadeřábkem, s nímž má nyní dvouletou dceru Izabelu. A jak prozradil závěr jejího nového filmu Pravda se pořád vyplatí, již brzy se stane nevěstou. Přítel ji totiž požádal o ruku.

Pro Soukalovou nepůjde o první svatbu. V roce 2016 se vdala za badmintonistu Petra Koukala, sňatek dvojici ale dlouho nevydržel. I o něm biatlonistka vypráví ve zmíněném dokumentu. Zmiňuje například, že Koukal pravděpodobně žárlil na její slávu.

„Hádky nastávaly v momentu, kdy jsme přišli na nějakou akci a víceméně spousta lidí šla za mnou třeba pro podpis nebo se vyfotit či se se mnou zkrátka jenom bavili. Tak jsem to potom dostávala pokaždé doma, že se se mnou fotilo víc lidí,“ prozradila. Také její reprezentační kolegové a trenér Ondřej Rybář si myslí, že právě Koukal nese velkou vinu na poklesu výkonu Soukalové.

Ta, jak prozradil dokument, chystala comeback. Prasklý meniskus ji ale zastavil. Kdyby vše klaplo, zřejmě by překvapila fanoušky během letošního Mistrovství světa v biatlonu v Novém Městě na Moravě, kde se plánovala postavit na start.

I přes nevydařený návrat je ale Soukalová šťastná, a to i díky partnerovi Kadeřábkovi. „Když jsem se kdysi ocitla, jak se lidově říká v bryndě, ani chvíli neváhal, aby mi podal pomocnou ruku. Prožil se mnou ty nejtěžší chvíle mého života. Když se většina lidí otočila zády, vždycky tu pro mě byl. Náš život nebyl zdaleka vždy procházka růžovou zahradou, ale nikdy neudělal ani krok zpátky. Máme spolu krásnou dcerku, za kterou děkuju tomu nahoře každý den,“ vyznala se přítelovi biatlonistka na Valentýn.

Články, které by tě mohly zajímat