Právě vysíláme

Je rozvod na spadnutí? Messi má podvádět manželku s krásnou novinářkou

30. listopadu 2023 8:10
Je rozvod na spadnutí? Messi má podvádět manželku s krásnou novinářkou

Messi a jeho manželka Antonella Roccuzzo si údajně prochází krizí. Spekuluje se, že fotbalista udržuje intimní vztah s novinářkou Sofi Martinez. Ta nařčení odmítá.

Manželství MessihoAntonellou Roccuzzo se ještě donedávna zdálo idylické. Znají se od dětství, vychovávají spolu tři děti a pravidelně se spolu ukazují i na veřejnosti. Vypadá to ale, že realita je zcela odlišná. Lionel Messi se má údajně stýkat s novinářkou Sofi Martinez, která s ním několikrát vedla pozápasový rozhovor pro ESPN.

Jak uvádí brazilský web Direto Do Miolo, fanoušci si měli jiskry mezi Messim a Martinez všimnout už dávno. A nebyli jediní. Vzájemnou chemii zaregistrovala také manželka fotbalisty, která měla začít žárlit. A tím také odstartovaly problémy páru.

Zatímco manželé se ke kauze zatím nevyjádřili, jejich blízká kamarádka Daniella Semaan uvedla, že jde o naprostou lež. „Nechápu, proč o tom píší, nic z toho není pravda,“ řekla.

K velkému překvapení vydala prohlášení i Martinez. „Leo se chová dobře k mnoha novinářům, zejména k těm, co se na něj usmívají. Rozdíl je v tom, že já jsem žena, takže lidi berou spoustu věcí jinak, než skutečně jsou,“ uvedla a jasně dodala: „Není to pravda a netuším, odkud se tyhle informace vzali. S Antonellou Roccuzzo jsem jednou mluvila a obdivuju ji za to, jak na tyhle šílené spekulace reaguje.“

Messi a Roccuzzo se znají od dětství. V roce 2017 se vzali a následně přivedli na svět tři syny, které pojmenovali Mateo, Thiago a Ciro.

Články, které by tě mohly zajímat