Právě vysíláme

Půjdou spolu do klece? Zbyněk z Love Islandu chce vyzvat Muradova, který mu přebral holku

13. července 2023 16:48
Půjdou spolu do klece? Zbyněk z Love Islandu chce vyzvat Muradova, který mu přebral holku

Vztah Sabiny Karáskové a Zbyňka Vlčka z Love Islandu skončil tak rychle, jako začal. Stačilo, když Karásková potkala na Oktagonu v Ostravě Muradova, se kterým aktuálně již několik měsíců randí. Pokud by přišla nabídka, Vlček by se prý nebál se zápasníkem utkat v kleci. Prozradil to v rozhovoru pro Extra Host.

Láska mezi Sabinou Karáskovou a Zbyňkem Vlčkem dlouho nevydržela. Po skončení Love Islandu se pár k sobě sice sestěhoval, jen pár dnů na to však Sabina začala randit s bývalým přítelem Moniky Bagárové Makhmudem Muradovem a s přítelem z reality show se rozešla. Respektive opustil dle svých slov Vlček ji. Muradov se jí ptal, jestli má přítele a ona mu odpověděla, že měla přítele jen v reality show. Když jsem se to dozvěděl, odešel jsem od ní,“ uvedl mladík pro Evropu 2.

O tom, že mezi Karáskovou a Muradovem něco vzniká, se Vlček dozvěděl z konverzace v telefonu. „Nepsali jsme si nic, co by Zbyňkovi mělo vadit,“ okomentovala později kauzu Sabina. “Psali jsme si úplně nezávazně tak, jak si Zbyněk píše s fanoušky,“ dodala. V té době ještě o vztahu s Muradovem mlžila, nyní už ale oficiálně dvojice vystupuje jako pár.

Když byl před několika dny Vlček hostem pořadu Extra Host, nechal se slyšet, že kdyby na to přišlo, klidně by se s Muradovem utkal v kleci. „Mach je v UFC. Ale třeba až z něj někdy odejde a vrátí se k Oktagonu a já budu na jiném levelu, tak proč ne. Šel bych do toho,“ připustil mladý zápasník.

A jak to má nyní se svou ex? „Nejsme v kontaktu. Ona si žije svůj život a já svůj,“ prozradil s tím, že aktuálně žádnou přítelkyni nemá a užívá si svobodného života.

Články, které by tě mohly zajímat