Právě vysíláme

Victoria Beckham promluvila o nevěrách Davida. „Měla jsem k němu odpor,“ přiznala

5. října 2023 11:53
Victoria Beckham promluvila o nevěrách Davida. „Měla jsem k němu odpor,“ přiznala

„Měla jsem k Davidovi odpor,“ svěřila se v novém dokumentu Netflixu Victoria Beckham, která v něm promluvila o údajné nevěře svého manžela. V roce 2003 ji měl podvést se dvěma ženami – Rebeccou Loos a Sarah Marbeck. Obvinění slavný fotbalista od začátku popíral, nad jeho manželstvím s Victorií se však i přesto snesly tenkrát mráčky.

Na streamovací platformě Netflix vychází nová čtyřdílná série s názvem Beckham, která vypráví o kariéře slavného fotbalisty a jeho manželství s Victorií. Během natáčení došlo i na otázku související s údajnými nevěrami Davida. Svou manželku měl podvést v roce 2003 hned se dvěma ženami – Rebeccou Loos a Sarah Marbeck.

„Když tě vidím, chci tě slyšet vzdychat a sténat,“ měla fotbalistovi údajně napsat Loos. Místo, aby zprávu Beckham ignoroval, ženě údajně odepsal: „Neboj, uslyšíš. A já chci, abys křičela.“ Fotbalista sice uvedl, že s ženami nikdy nic neměl a zprávy jsou smyšlené, ne mnoho osob mu ale věřilo.

Victoria v dokumentu toto období nazvala nejnešťastnějším v jejím životě. „Jestli jsem k Davidovi měla odpor? Pokud mám být upřímná, ano, měla,“ přiznala. Ani pro Beckhama nebyla situace příjemná. Okamžitě odletěl ze Španělska, kde působil v týmu Real Madrid, za svou ženou do Velké Británie, kde žila.

„Vidět ji zraněnou bylo neuvěřitelně obtížné. Ale jsme bojovníci. Museli jsme bojovat za sebe a naši rodinu. To, co jsme mezi sebou měli, stálo za ten boj,“ nechal se slyšet v dokumentu Beckham. „Byly dny, kdy jsem si říkal: Jak zvládnu jít do práce? Jak zvládnu být na hřišti a dělat, že se nic neděle? Po psychické stránce jsem byl na dně,“ uvedl.

Victoria tehdy svého manžela podpořila. Po skandálu se za ním přestěhovala do Španělska, ačkoliv nebyla v nejjednodušší situaci. „Bylo to nejhorší období v našem života. Cítila jsem, jako by byl celý svět proti nám,“ přiznala Beckham. Její manželství se slavným fotbalistou tuto zkoušku ustálo a dvojice je spolu dodnes. Spolu mají čtyři děti – Brooklyna, Romea, Cruze a Harper.

Články, které by tě mohly zajímat