Právě vysíláme

Dívka zhubla víc než 50 kilo! Stačily jí k tomu 3 úplně jednoduché triky

9. prosince 2017 13:10
Dívka zhubla víc než 50 kilo! Stačily jí k tomu 3 úplně jednoduché triky

Bylo to tak zlé, že se už ani nepoznávala na vlastních fotkách. A to byl jeden z důvodů, proč se rozhodla pro razantní změnu. Začala dodržovat 3 jednoduchá pravidla a během dvou let zhubla víc než 50 kilo. A v čem teda tkví tajemství její úctyhodné proměny?

Za velmi podstatné považuje počítání kalorií. Používá na to aplikaci My Fitness Pal, která jí nastaví povolený počet kalorií za den. Dalším důležitým krokem je, že si Rebecca povoluje i “volné dny“, během kterých si dopřeje i nepovolené dobroty. Díky vědomí, že přijde den, kdy může zhřešit, se jí dieta dodržuje snadněji.

No a posledním bodem je, že každý den cvičí. Zpočátku to byla ta nejtěžší část celého procesu, ale teď už si den bez minimálně hodinky pohybu neumí představit. Dodržování těchto triků se dívce vyplatilo a sledování toho, jak jdou kila dolů, jí dodalo ještě více odhodlání.

Svou cestu k vysněné postavě dokumentuje i na svém Instagramu, kde inspiruje další. Změna je vždy na dosah, stačí jen chtít. Její profil sleduje už více než 140 tisíc lidí, od kterých dostává spoustu vděčných komentářů, že je nakopla do hubnutí a do změny životního stylu.

6 důvodů, proč s vámi nechce nikdo chodit. A můžete si za to sami

Články, které by tě mohly zajímat