Právě vysíláme

Dvě kamarádky ukazují všem haterům, že všechny ženy jsou krásné a nezáleží na jejich konfekční velikosti

8. září 2017 14:10
Dvě kamarádky ukazují všem haterům, že všechny ženy jsou krásné a nezáleží na jejich konfekční velikosti

Dvě australské modelky Kate Wasley a Georgia Gibbs jsou dlouholeté kamarádky. Na první pohled jsou si velmi podobné, ale jejich rozdíl spočívá v konfekční velikosti. Když nedávno na internetu zveřejnily svou společnou fotku, psali pod ní lidé, jak se spolu mohou tak rozdílné dívky vůbec bavit. Ženy to totálně rozzuřilo a všem haterům poslaly jednoznačnou odpověď.

Na společném snímku je rozdíl tělesných proporcí obou dívek nepřehlédnutelný, a to odstartovalo nevhodné reakce internetových rýpalů. Někteří například píší, že hubená Kate svou kamarádku schválně digitálně nafoukla, aby sama vypadala štíhlejší. A takových absurdních komentářů se jim pod fotkou objevily desítky.

Rozjely proto unikátní projekt, který pojmenovaly ANY Body a který dokazuje, že je úplně jedno, jakou nosí ženy konfekční velikost, protože krása rozhodně není o číslech! Kampaň, které vytvořily i profil na Instagramu, má již 212 tisíc fanoušků.

Je skvělé vědět, že projekt oslovil tolik lidí, kteří díkybohu nehledí jen na dokonalé míry, ale i na jiné, mnohem důležitější přednosti.

Zdroj: popsugar.com

Někdejší SuperStar Kelly Clarkson v novém klipu dokazuje, že i s kily navíc můžete být sexy

Články, které by tě mohly zajímat