Právě vysíláme

Jake Paul opět provokuje. Vysmívá se Conoru McGregorovi, který si v zápase zlomil nohu

14. července 2021 12:10
Jake Paul opět provokuje. Vysmívá se Conoru McGregorovi, který si v zápase zlomil nohu

Conor McGregor je již několik dnů na internetu terčem posměšků. Během zápasu proti Dustinu Poirieremu si nešťastně zlomil nohu a čeká ho teď několik měsíců rekonvalescence. Pichlavou poznámku schytal bojovník také od známého provokatéra Jakea Paula.

Běželo posledních deset sekund prvního kola zápasu Conora McGregora proti Dustinu Poirieremu, když noha známějšího ze zápasníků narazila do lokte soupeře. McGregor se okamžitě skácel k zemi, rentgen pak odhalil zlomeninu holenní kosti levé nohy. „Tohle není konec!“ křičel ještě Ir, než ho lékaři odnesli na nosítkách.

Po bolestné porážce to McGregor schytává z každé strany. Svou trochou do ohně přilil také influencer a provokatér Jake Paul, když na svůj Twitter napsal: „Má nová nabídka Conoru McGregorovi činí 23 dolarů.“ V minulosti mu přitom nabízel desítky milionů za to, když proti slavnému zápasníkovi bude moci nastoupit.

Kromě komentáře si Paul neodpustil další provokaci v podobě zlatého řetízku se zlomeným sedícím McGregorem, za který zaplatil v přepočtu přibližně dva miliony korun. Na Twitteru ho zdarma nabídli přemožiteli rodáka z Dublinu Dustinu Poirierovi.

Zprvu nebylo jasné, jak ke zlomenině McGregora došlo. Jeho trenér John Kavanagh však celý incident novinářům osvětlil. Podle jeho slov se Ir pokoušel k takzvaný teep kick, když jeho noha narazila do Poirierova lokte. Kop by se měl správně provést horizontálně, ten McGregora však spíše připomínal techniku z karate, kdy to vypadalo, jako by se snažil soupeři zabodnout nohu do břicha a souhrou okolní nakonec došlo ke zlomenině.

Pro McGregora jde zřejmě o nejtěžší zranění v jeho zápasnické kariéře. Mimo bude několik měsíců, někteří zápasníci mu dokonce předpovídají konec kariéry. „Nevím, jestli po tomhle bude ještě někdy bojovat,“ napsal šampion polotěžké váhy Jon Jones.

Články, které by tě mohly zajímat