Právě vysíláme

Je mu padesát, stěží však vypadá na osmnáct. Jaké je tajemství jeho mladistvého vzhledu?

10. srpna 2021 9:10
Je mu padesát, stěží však vypadá na osmnáct. Jaké je tajemství jeho mladistvého vzhledu?

Tristan Lee pracuje jako wellness kouč v Londýně. Je mu padesát, jeho klienti by mu však takový věk rozhodně netipovali. Muž totiž vypadá, jako by nedávno dokončil teprve střední školu. Jaké tajemství se skrývá za jeho mladistvým vzhledem?

Geny? Nebo snad plastické operace? V žádném případě. Lee připisuje svůj vzhled dvacetiletého mladíka zdravému životnímu stylu. Drží veganskou dietu a pravidelně dělá pilates. Nikdy ho neuvidíte v ruce s něčím, co by obsahovalo cukr nebo bylo smažené. To v kombinaci s botoxovými injekcemi, které si nechává několikrát do měsíce píchat, z něj dělá kluka, který vypadá, jako by teprve vylezl ze střední školy.

A jak sám podotkl, sám se setkává s „problémy“ takto mladých lidí. Všude, kam jde, si s sebou nosí průkaz totožnosti. Ať už jde o pas, řidičák nebo rodný list. Když si chce totiž koupit nápoj s obsahem alkoholu, okamžitě po něm všichni doklady požadují.

Kromě dodržování veganství má Lee také osobního trenéra, se kterým třikrát do týdne trénuje, a nejméně třicet minut denně věnuje procházkám. Důsledně se pak stará také o svou pleť, používá přírodní kosmetiku a hyaluronové sérum.

„Když chcete vypadat takhle mladě, musíte vést naprosto zdravý život. Mít dostatek spánku, dobré jídlo, pravidelně cvičit, starat se o pleť a vyhýbat se stresu. Až pak můžete zkoušet další věci, jako jsou třeba injekce. Ne všichni, kteří si ale nechají píchnout botox, budou vypadat na pětadvacet,“ radí Lee.

Články, které by tě mohly zajímat