Právě vysíláme

Pár influencerů schytal na netu pěkný hate: „Tvoje máma musí mít dvě práce, abyste vy mohli cestovat!“

19. června 2019 14:10
Pár influencerů schytal na netu pěkný hate: „Tvoje máma musí mít dvě práce, abyste vy mohli cestovat!“

Německý pár influencerů, kteří na Instagramu vystupují pod účtem Another Beautiful Day, schytal pěknou kritiku za svou poslední výzvu, kterou adresoval všem svým followerům.

Catalin Orc je německý mladík, který žije se svou manželkou Elenou Engelhardt momentálně u své matky. Pár influencerů, který se netají přesvědčením, že obyčejná každodenní práce není pro ně, požádal své fanoušky, aby přispěli na jejich cestu na kole z Německa do Afriky. Pár chce od lidí vybrat 10.000 eur.

„Někdo určitě řekne, abychom přestali žebrat a našli si práci jako každý jiný. Ale když máte takový dopad na životy ostatních, jako máme my, každodenní práce prostě není možnost,“ uvedl pár, který má na svém účtu pouhých 42 tisíc sledujících. Pro porovnání, třeba náš Patrik Hezucký má followerů 150 tisíc a co se týče našich moderátorů, zdaleka se nepyšní nejvyšším skórem.

Influenceři Catalin Orc a jeho žena Elena

Celá věc má ještě jednu „vtipnou“ pointu. Mladý pár se totiž zcela bezelstně nebál fandům svěřit s tím, že matka Catalina má dvě práce a svého syna se ženou a jejich životní styl finančně podporuje.

„V této chvíli nás sponzoruje moje máma. Má dvě práce a sama pro sebe si moc nenechává. O peníze jsme ji nežádali, ale ráda nám pomáhá sama od sebe. ‚Mami, chci ti říct, že z tvé pomoci nebenefitujeme jen my dva, ale stovky dalších,“ uvedl v jednom příspěvku Catalin.

Jeho vyjádření vyvolalo u řady lidí na sociálních sítích nebývale silnou vlnu nevole. Momentálně má pár na kontě kolem 200 eur.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: https://metro.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat