Právě vysíláme

Svatba desetiletí: Beckham se oženil s miliardářskou dědičkou

10. dubna 2022 9:10
Svatba desetiletí: Beckham se oženil s miliardářskou dědičkou

Nejstarší syn Davida a Victorie Backhamových, se včera oženil. Brooklyn Beckham a o pět let starší herečka Nicola Peltz si řekli ano! Svatba se konala v luxusním rodinném sídle na Floridě za přítomnosti několika desítek hvězdných hostů.

Beckhamovi jsou z nevěsty nadšený. „Moc tě milujeme. Jsme rádi, že budeš součástí rodiny. Jsi úžasný člověk,“ řekl bývalý fotbalista Nicole v pátečním projevu před svatbou. Beckhamovi, kteří jsou vždy středem pozornosti a jejich majetek je odhadován na 11 miliard korun, vypadají proti úspěšnému finančníkovi jako chudší příbuzní. Majetek otce nevěsty, Nelsona Peltze se odhaduje na 1,2 miliardy liber zhruba 38 miliard korun.

Svatební obřad byl židovský podle víry nevěsty a rodiny Peltzových. Ženich měl při obřadu na hlavě jarmulku, nevěsta okouzlila v šatech italské značky Valentino. Brooklynovi šli za svědky jeho mladší bratři Romeo a Cruz, jejich nejmladší sestra Harper se ujala role roztomilé družičky.

Na okázalé svatbě, která stála kolem 86 milionů korun, nechyběla řada celebrit. Mezi hosty byli například kuchař Gordon Ramsay, dlouholetá rodinná přítelkyně Eva Longoria, členky skupiny Spice Girl, ale také tenisová šampionka Serena Williams.

Spekulovalo se, že mezi hvězdných hosty budou také princ Harry s Megan. Ukázalo se, že nebyli na svatbu Brooklyna Beckhama pozváni. Naopak princ William s Kate pozváni byli. Svatby se z důvodu královských povinností nezúčastnili. William popřál novomanželům štěstí.

V luxusní rezidenci za dvě miliardy korun byli pochopitelně viděni i pyšní rodiče Victoria a David, kterým to ohromně slušelo!

Články, které by tě mohly zajímat