Právě vysíláme

Baskeťák LEBRON JAMES předváděl show zpěváka PRINCE

2. listopadu 2015 14:07
Baskeťák LEBRON JAMES předváděl show zpěváka PRINCE

Hrající legenda NBA LeBron James v rámci jedné halloweenské party dokonale imitoval zpěváka, který si říká více jmény, ale nejznámější je jako Prince.

King James, jak zní LeBronova přezdívka, předvedl v rámci jedné halloweenské show skvělou muzikálnost a hlavně smysl pro humor. Své umění tentokrát ukázal na jiných prknech, když místo basketbalové palubovky stanul na jevišti. V černé kudrnaté paruce, s neodmyslitelným leopardím šátkem a bílou kytarou imitoval zpěváka Prince a jeden z jeho největších hitů Purple Rain.

[primitiveInlineYoutube ytid=“bqiOZI2O4Q0″]

Nejen od přátel a spoluhráčů z týmu Cleveland Cavaliers, ale od všech zúčastněných sklidil obrovský aplaus, a tak nemohlo zůstat u jediného hitu tohoto muzikantského mága, který na hudební scéně vystupoval nejen jako Prince, ale třeba i Love Symbol, TAFKAP (což je zkratka pro „The Artist Formerly Known As Prince“), nebo The Artist.

Třicetiletý LeBron James, dvojnásobný vítěz NBA z let 2012 a 2013, tak skvěle zahájil jubilejní 70. ročník nejprestižnější basketbalové ligy světa NBA, jejíž kolotoč zápasů se rozjel právě v minulém týdnu a vyvrcholí play-off na jaře příštího roku.  

Články, které by tě mohly zajímat