Právě vysíláme

Akrylové nehty pro psy? V dnešní době žádný problém

8. dubna 2021 18:10
Akrylové nehty pro psy? V dnešní době žádný problém

Výtvarnice z USA začala v lockdownu vyrábět akrylové nehty pro čtyřnohé mazlíčky. Sběratelský kousek si můžete objednat i vy.

Maritza, výtvarnice z Bellamour Beauty je posedlá akrylovými nehty už od dětství, kdy je měla zakázáno nosit dokud ji nebylo šestnáct let. Od té doby se staly její životní prioritou.

Během celosvětové koronavirové pandemie byly všechny nehtová studia zavřené, a tak Maritza začala vytvářet akrylové na nehty.

Pozoruhodné je, že nevytváří nehty pouze pro lidské bytosti, ale také pro naše čtyřnohé chlupaté mazlíčky. Mezi sortiment výtvarnice zařadila i akrylové nehty pro psy!

 

Nyní můžete oficiálně sbírat Coco’s Mini Edition Mini Nails. Kolekce obsahuje 10 umělých nehtů pro psy malých plemen. Sběratelský kousek můžete mít za pouhých patnáct dolarů (cca 330 Kč). Výtvarnice upozorňuje, že se jedná o sběratelský kousek s tím, že chůze v těchto nehtech může být pro vašeho mazlíčka škodlivá.

Maritza uvádí, že 25 procent výtěžku ze všech prodejů z této omezené sbírky poputuje do Naděje pro tlapky, neziskové organizace na záchranu zvířat.

 

Zdroj: Instagram, Bellamour Beauty

Články, které by tě mohly zajímat