Právě vysíláme

Amber Heard prodala svůj dům. Zaplatí část odškodného Deppovi?

2. srpna 2022 9:10
Amber Heard prodala svůj dům. Zaplatí část odškodného Deppovi?

Herečka Amber Heard prodala svůj dům v Yucca Valley v Kalifornii. Stalo se tak krátce poté, co prohrála soud proti Johnnymu Deppovi. Zaplatit mu musí odškodné ve výši 193 milionů korun.

Amber Heard prodala podle záznamů Zillow, americké společnosti působící na trhu s nemovitostmi, svůj dům v Kalifornii, který vlastnila od roku 2018. Získat za něj měla částku 1 050 000 dolarů, což je zhruba 20 milionů korun. Obsahuje tři ložnice a stejný počet koupelen, po celém domě se nachází masivní nábytek a dřevěné podlahy, za zmínku pak stojí také most vedoucí k horskému altánu.

Proč se Heard rozhodla dům prodat, není zcela jasné. Stalo se tak jen dva měsíce poté, co prohrála soud proti Johnnymu Deppovi, kterému musí vyplatit odškodné ve výši 193 milionů dolarů. Za prodej domu přitom získala jen střípek z celkové částky.

Herečka obvinila Deppa z fyzického napadání. Její právníci se herce snažili vykreslit jako muže dvou tváří – pod vlivem alkoholu byl prý surový a po vystřízlivění si na detaily incidentů nepamatoval, ale několikrát se za své chování omluvil. Herec před soudem odmítl, že by kdy Heard fyzicky napadl.

Během více než sta hodin soudních výpovědí, které živě přenášely televizní kamery, však vyšlo najevo velké množství velmi choulostivých detailů jejich zjevně bouřlivého manželství. Kauzu sledovaly tisíce lidí po celém světě.

Články, které by tě mohly zajímat