Právě vysíláme

Ani napodruhé to nevyšlo. Shopaholic Nicol je zase single

7. září 2022 8:10
Ani napodruhé to nevyšlo. Shopaholic Nicol je zase single

Influencerka Nikola Čechová známá také jako Shopaholic Nicol je opět single. Návrat k režisérovi Jakubu Mahdalovi a kytaristovi zpěváka Sebastiana, s nímž tvořila pár čtyři roky, jí nevyšel. Potvrdila to na svém instagramu.

Nikola Čechová randila s Jakubem Mahdalem dlouhé čtyři roky, než se poprvé rozešli. Před jejím odletem na Kanárské ostrovy kvůli reality show Survivor se však dali znovu dohromady a na předávání hudebních cen Anděl se od sebe ani nehnuli. Zdálo se, že je mezi nimi vše opět zalité sluncem, proto mnohé zaskočilo, že influencerka během prázdnin s přítelem nezveřejnila žádnou fotografii.

Na četné dotazy fanoušků, zda jsou stále spolu, zprvu nereagovala. Až o víkendu se jedné ze sledujících na instagramu rozhodla odpovědět. „S Kubou už pár měsíců nejsem a jelikož jsem nesdílela ani to, že jsme zase spolu, necítila jsem povinnost oznamovat ani konec,“ oznámila Čechová.

„Proč, jak, kdy a tak dále, to je soukromá věc,“ napsala. „Od určité doby jsem se rozhodla tady vztahy nesdílet. Třeba se to změní, třeba ne. Ale teď to tak cítím,“ uvedla účastnice Survivoru.

Jakub Mahdal je v hudebním světě známý především jako režisér videoklipů. Natáčel pro Chinaski, Kryštof i kapelu zpěváka Sebastiana, ve které působí jako kytarista.

Články, které by tě mohly zajímat