Právě vysíláme

Avril Lavigne přerušila během proslovu nahá aktivistka. Zpěvačka ji neváhala vyhodit z pódia

15. března 2023 14:38
Avril Lavigne přerušila během proslovu nahá aktivistka. Zpěvačka ji neváhala vyhodit z pódia

V Kanadě se odehrálo předávání hudebních cen Juno a na pódiu se objevila i slavná Kanaďanka Avril Lavigne. Její proslov na pódium ovšem nečekaně vyrušila nahá aktivistka. Jak si s ní Avril poradila?

Předávání cen se uskutečnilo v hale v Edmontonu a mezi vystupujícími na pódiu byla právě slavná Avril Lavigne. Ta získala cenu od uživatelů TikToku, kterým během show poděkovala. Během jejího proslovu ovšem vběhla na pódium polonahá eko aktivistka s nápisem na těle: Zachraňte zelený pás. Žena tak protestuje proti rozhodnutí vlády, která chce v provincii Ontario vystavět 50 tisíc domů a zničit za velkou plochu chráněné zeleně.

Avril je ovšem známá drsňačka, která si nic nenechá líbit. „Vypadni odsud,“ okřikla aktivistku a uhodila ji přes ňadra. „Nikdo se o nic nepokoušejte. Já tu ženskou seřežu,“ dodala. Aktivistka byla posléze vyvedena ochrankou.

Kariéra Avril Lavigne začala už v roce 2002. Dnes již 38 let starou zpěvačku ovšem nyní vynesl znovu na výsluní trend pop punkové hudby, která je přesně její parketou.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat