Právě vysíláme

Avril Lavigne má nového přítele. Randí se zpěvákem

7. února 2024 14:38
Avril Lavigne má nového přítele. Randí se zpěvákem

Avril Lavigne už má za rok čtyřicet let, ovšem slavné zpěvačce se stále nedaří najít toho pravého. Po zrušených zásnubách a zpackaném vztahu má ovšem novou lásku.

V loňském roce se Avril zasnoubila se zpěvákem Mod Sunem. Vztah ovšem nakonec neměl dlouhého trvání, zásnuby byly zrušeny a údajně se jednalo o velmi bolestivý rozchod. Krátce poté byla punková princezna viděna po boku rappera Tygy, což fanoušky značně překvapilo a Mod Suna prý zdrtilo. Ani tento románek ovšem nevydržel a měl velmi krátké trvání. Avril totiž v lásce stále tápe a má za sebou i jedno nevydařené manželství se zpěvákem kapely Nickelback.

Zdá se, že Avril na lásku ovšem stále nezanevřela a i v 39 letech pořád hledá toho pravého. Nyní byla bulvárními fotografy nachytána při romantické schůzce v restauraci. Na rande známá zpěvačka opět vyrazila s muzikantem a tentokrát zabrousila do vod country. Na rande totiž zašla se zpěvákem Natem Smithem. Dvojici pak zřejmě nepojí pouze láska k hudbě, ale i skateboarding, protože Avril a Nate projížděli ulice právě na skateboardu.

Avril se svým novým přítelem

Články, které by tě mohly zajímat