Právě vysíláme

BALATON SOUND oznamuje info o předprodeji lístků a první hvězdy roku 2019!

7. prosince 2018 11:15
BALATON SOUND oznamuje info o předprodeji lístků a první hvězdy roku 2019!

Další ročník legendárního hudebního festivalu Balaton Sound se blíží a my se nemůžeme dočkat! Kdo všechno na festivalu zahraje příští rok? Kdy zahájí organizátoři předprodej lístků? To vše se dozvíte přímo zde!

Balaton Sound – Festival na pláži

Festival Balaton Sound patří mezi nejikoničtější hudební festivaly na světě. Nádherné prostředí u maďarského jezera Balaton, poblíž města Zamárdi, doplňuje senzační program plný největších hvězd světové elektronické hudby. Návštěva festivalu Balaton Sound je zážitek na celý život!

Organizátoři potvrdili seznam účinkujících interpretů pro příští rok a je to jedna z nejnabitějších sestav v historii festivalu. Marshmello, Armin Van Buuren, DJ Snake, Nervo, Future – ti všichni a mnoho dalších zahrají na festivalu Balaton Sound 2019. Bude to jízda, jakou jsme ještě nikdy nezažili!

Máme pro vás další dobrou zprávu: V pondělí 10. prosince v pravé poledne bude zahájen předprodej vstupenek za nejnižší cenu, tak neváhejte a navštivte oficiální webové stránky festivalu Balaton Sound, kde najdete podrobnější informace.

Festival Balaton Sound patří každoročně k nejlepším hudebním festivalům na světě. Nevěříte? Mrkněte na Aftermovie z minulého roku. Tomu říkáme párty!

Zdroj: Balaton Sound, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat