Právě vysíláme

Bella Hadid přiznala plastiku, připadala si ošklivá

17. března 2022 11:10
Bella Hadid přiznala plastiku, připadala si ošklivá

Bella Hadid vůbec poprvé přiznala, že podstoupila ve čtrnácti letech plastiku nosu. Rozhodnutí učinila z důvodu, že si přišla ošklivější než její sestra a přála se jí vyrovnat. Dnes by si však přála vzít vše zpět.

Bella Hadid dala časopisu Vogue velký rozhovor, ve kterém zmínila i své psychické problémy. Jak odhalila, odmalička byla srovnávána se starší sestrou Gigi, která je stejně jako ona modelkou. Oproti ní si však vždy připadala ošklivější. Myslela si, že vše spraví plastika nosu, dnes by si přála, aby ji nikdy nepodstoupila.

„Byla jsem ošklivější než ona. Byla jsem bruneta, nebyla jsem tak cool, tak jedinečná,“ uvedla Hadid v rozhovoru. „Tohle o mně lidé doopravdy říkali. A když vám podobné věci bude někdo neustále opakovat, uvěříte jim. Vždycky se sama sebe ptám, jak se dívka trpící úzkostmi a depresemi, pochybující o svém těle, mající problémy s jídlem a taková, která nesnáší, když se jí někdo dotýká, sakra dostala do tohoto průmyslu?“ ptá se dnes modelka sama sebe.

Jak přiznala, během let se z ní stala dobrá herečka. „Přede všemi jsem se vždy usmívala. Měla jsem pocit, že jim musím něco dokázat. Lidé mohou říkat cokoliv o mém vzhledu, mluvě i o tom, jak se chovám. Ale za sedm let, co jsem v tomto oboru, jsem nikdy nepřišla pozdě, nezrušila jsem zakázku.“

Navzdory všem spekulacím je nos jedinou částí těla, kterou si nechala zlepšit. „Lidi si myslí, že je můj obličej plný plastik, a to jen kvůli jedinému obrázku, kdy mi bylo třináct. Nikdy jsem si ale nenechala napíchat žádné výplně. Kdo si myslí, že jsem si nechala zvednout oční víčka – jde o pásku na obličeji. Nejstarší trik ze všech.“

Psychicky Hadid není dodnes zcela v pořádku, už však ví, jak zvládat úzkosti. Pomáhají jí v tom terapie a prášky. Jak totiž tvrdí, duševní zdraví je na prvním místě.

Články, které by tě mohly zajímat