Právě vysíláme

Betty a Vojta z Masterchefa plánují rodinu. Vzít se chtějí v září

15. června 2023 10:10
Betty a Vojta z Masterchefa plánují rodinu. Vzít se chtějí v září

Potkali se během natáčení reality show Masterchef a vznikla z toho láska jako trám. Betty Minaříková a Muž roku za rok 2019 Vojta Urban teprve nedávno oznámili zásnuby a už plánují svatbu. Proběhnout by měla v září, brzy poté by pár rád založil rodinu.

Betty Minaříková a Vojta Urban se již brzy stanou manželi. Jak prozradili v rozhovoru pro Super, pokud vše půjde dobře, svatba by se mohla uskutečnit už letos v září. „Bude tak do čtvrt roku. Chceme zakládat rodinu a tohle je milník před tím. Svatební den si chce užít se vším všudy, přáteli i písničkou,“ uvedl Urban.

S přítelkyní zásnuby oznámili koncem dubna. Pro zmiňovaný server tehdy uvedl, že od začátku věděl, že Betty je budoucí matkou jeho dětí. Oba by rádi byli mladými rodiči a měli více děti, i proto svatbu plánují už nyní.

Dvojice se potkala během natáčení reality show Masterchef. Jde o historicky první pár, který se dal díky pořadu dohromady. „Jak řekl Radek Kašpárek, je to ten nejlepší parťák, zasměji se s ním (téměř nonstop), ochrání mě (nejen fyzicky), ale umí také dělat ty nejlepší makový kaše pod sluncem! Miluju!“ napsala Betty na sociální sítě.

Veselku nanečisto si pár vyzkoušel už minulý rok, když fotil svatební editorial. V té době zásnuby Vojta Urban teprve plánoval. „Je naprosto přenádherná, já jsem úplně unešený,“ pochvaloval si pro Novu vzhled přítelkyně, která oblékla kvůli focení svatební šaty.

Články, které by tě mohly zajímat