Právě vysíláme

Brooklyn Beckham opět ukázal, jak si žije. Pije víno za 66 tisíc korun

1. dubna 2023 9:10
Brooklyn Beckham opět ukázal, jak si žije. Pije víno za 66 tisíc korun

Syn Davida Beckhama Brooklyn žije po boku manželky Nicoly v Los Angeles a v životě toho vlastně moc nedělá. Přesto má ovšem velmi vytříbený vkus!

Brooklyn sice chce být slavný jako jeho otec, ovšem ve skutečnosti žádným velkým talentem neoplývá. Ve fotbale se 24letý mladík nikdy neangažoval. Jednu chvíli se zkoušel živit jako fotograf, ovšem jeho fotografická kniha vzbudila spíše kritiku než pochvalu. Posléze se Brooklyn dal na vaření a své recepty zveřejňoval na sociálních sítích. I ty ovšem u fanoušků příliš nezabodovaly a Beckham byl kritizován za drahé a luxusní ingredience, které při vaření rád používá.

To, že má Brooklyn mlsný jazýček, ukázal i nyní. Na videu totiž promluvil o svém oblíbeném vínu. Nutno ovšem podotknout, že se nejedná o klasické víno běžně dostupné, nýbrž o velmi drahé víno pod názvem Petrvs Pomerol, za jehož flašku zaplatíte až 66 tisíc korun.

Ačkoliv možná Brooklyn příspěvek o víně nemyslel zle, na sociálních sítích to opět schytal. Fanoušci se totiž shodují v tom, že ačkoliv se Brooklyn snaží udržet v očích veřejnosti a co nejvíce se přiblížit svým sledujícím, jeho životní styl zkrátka absolutně neodpovídá životům běžných lidí.

 

Články, které by tě mohly zajímat