Právě vysíláme

Brooklyn Beckham se chlubí vařením s drahými ingrediencemi. Fanouškům se to nelíbí

30. ledna 2023 13:22
Brooklyn Beckham se chlubí vařením s drahými ingrediencemi. Fanouškům se to nelíbí

Syn Davida Beckhama, třiadvacetiletý Brooklyn, se ohledně svého budoucího povolání stále trochu hledá a v současné době je spíš pouze manželem své ženy. Je to ovšem vášnivý kuchař a svůj Instagram často zásobuje recepty. Ty se ovšem ve vždy setkají jen pozitivní odezvou.

Brooklyn žije se svou ženou Nicolou PeltzAmerice a do Británie už údajně příliš často nejezdí. Aby se ovšem syn Davida Beckhama stále udržel v očích veřejnosti, snaží se na svých sociálních sítích informovat o svém údajném kuchařském umění. A ačkoliv opravdu zajisté určitý talent na vaření má, občas u fanoušků se svými recepty tvrdě narazí.

Naposledy Broonklyn ukázal, jak připravuje italské těstoviny s lanýži. Tuto velmi drahou ingredienci prý naprosto zbožňuje a nedá na ni dopustit. „V mé kuchyni nikdy není lanýžů dost,“ řekl Brooklyn a právě tím spoustu fanoušků namíchl. Dle nich totiž bohatý synáček nevaří z klasických ingrediencí, ale používá pokrmy, které jsou pro normálního člověka finančně nedostupné. Brooklyn si tak prý mezi sebe a své fandy staví pomyslné mosty a dokazuje tak, že opravdu žije v jiném světě než oni. „Měl by ses se svým publikem víc vžít. Žijeme v době krize a většina z nás si opravdu nemůže dovolit kuchyni plnou lanýžů,“ stojí například v jednom komentáři. Brooklynovi je rovněž vyčítána i jednoduchost pokrmů. Jeho žena Nicol ho totiž oslavuje jako „šéfkuchaře“ a dle sledujících je toto oslovení už trochu přehnané. Jedná se však ze strany sledujících o přehnaný hate, nebo o oprávněnou kritiku? To posuďte vy! 😉

Články, které by tě mohly zajímat