Právě vysíláme

Bývalá zaměstnankyně letiště ohodnotila celebrity, které potkala. Kdo to nejvíce schytal?

11. srpna 2020 13:10
Bývalá zaměstnankyně letiště ohodnotila celebrity, které potkala. Kdo to nejvíce schytal?

Sociální sítí TikTok koluje série vtipných videí, kde bývalá pracovnice na losangelském letišti hodnotí zážitky se světovými celebritami. Mezi ohodnocené nechyběli například Chris Hemsworth, Robert Pattinson, Nicki Minaj či Kendall Jenner. Kdo z nich udělal nejhorší dojem?

Zajímavá setkání

Uživatelka TikToku @_sincindy (křestním jménem Cindy) pracovala na letišti LAX několik let, a jelikož loni podala výpověď, nyní se nestydí ohodnotit různá setkání se známými tvářemi, které za tu dobu stihla zažít. Charismatická Američanka během svého působení na známém letišti potkala různé celebrity, od hvězd studia Marvel až po rapperky a topmodelky. S kým má nejpestřejší zážitek?

Chris Evans

Hodnocení: 8 z 10

Hvězda filmů Avengers prošel letadlem se svou bývalou přítelkyní. Ačkoliv se nechtěl příliš s nikým bavit či na sebe strhávat pozornost, na Cindy se usmál, když kolem ní prošel.

Kendall Jenner

Hodnocení: 2 z 10

Topmodelka Kendall Jenner neudělala příliš dobrý dojem. Podle Cindy byla nepříjemná a jen se namyšleně procházela kolem ostatních. Palec dolů!

Robert Pattinson

Hodnocení: 9 z 10

Fešák Robert se k Cindy choval jako pravý gentleman. Usmál se na ní, popovídal si s ní a působil mile. Kdo říká, že upíři jsou chladnokrevní zabijáci?

Nicki Minaj

Hodnocení: 2 z 10

Podobně jako Kendall, ani Nicki Minaj si na letišti LAX příliš mnoho nových fanoušků nezískala. „Byla hrozná. Nechtěla opustit letadlo, dokud nebylo prázdné. Ke kolegyni se navíc chovala jako kr*va,“ popsala setkání se slavnou rapperkou Cindy. Jauvajs!

Dakota Johnson

Hodnocení: 9 z 10

Dakota Johnson

Hvězda filmové série Padesát odstínů šedi byla příjemná a dokonce se i zasmála, když jí Cindy připomněla incident, kdy si v letadle zapomněla pas. I hollywoodským hvězdám se takové nepříjemnosti stávají!

Chris Hemsworth

Hodnocení: 10 z 10

Australský velikán Chris se s některými zaměstnanci LAX dokonce znal tak dobře, že věděl, jak se jmenují. Hvězda filmů od studia Marvel byl příjemný, usměvavý a vtipný. Je to zkrátka borec.

Zdroj: Metro UK, TikTok, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat