Právě vysíláme

Bývalý manžel Britney Spears se pokusil narušit zpěvaččinu svatbu

10. června 2022 8:10
Bývalý manžel Britney Spears se pokusil narušit zpěvaččinu svatbu

Britney Spears měla ve čtvrtek svůj velký den – stala se vdanou paní. Radost z mimořádného okamžiku jí však zkazil exmanžel Jason Alexander, který se pokusil na svatbu v Thousand Oaks v Kalifornii vetřít.

Čtyřicetiletého muže zadržela ochranka krátce po vniknutí do vily, kde se slavnost konala. Alexander svůj počin dokonce dokumentoval skrze živé vysílání na instagramu. Ve videu prochází domem a shání se po své bývalé manželce, všem kolem navíc přiznává, že přišel svatbu narušit. Ochranka však zafungovala velmi rychle a muže zhruba sedm minut od startu vysílání zadržela..

Policejní oddělení ve Ventura County potvrdilo, že obdrželo telefonát související s nepovoleným vniknutím do domu.Jason Alexander byl spoután a vzat do vazby. Děkuji policii za rychlé jednání a jejich práci,“ uvedl právník Spears Mathew Rosengart.

Není to poprvé, co se Alexander pokusil neoprávněně vniknout do cizího domu. Stalo se tak již několikrát, když „navštívil“ příbytky příbuzných Spears. Mezi nimi i dům matky zpěvačky Lynne, kde pořídil fotografie exteriéru a videa, která následně publikoval na svém instagramu.

Alexander byl již v minulosti zatčený za násilné chování a stalkování cizí ženy. Byl propuštěn s jednoletou podmínkou. Za posledních třináct měsíců jde o jeho třetí zatčení. V lednu 2021 byl zadržen za řízení pod vlivem alkoholu, v srpnu pak za porušení bezpečnostních pravidel na letišti.

Spears a Alexander byli od dětství přáteli. Vzali se v lednu roku 2004, jejich manželství však trvalo pouhých 55 hodin. V říjnu stejného roku se zpěvačka vdala za Kevina Federlinea, se kterým má syny Seana Prestona a Jaydena Jamese.

Články, které by tě mohly zajímat