Právě vysíláme

Česko zvolilo osobnosti sociálních sítí! Na GLOBAL SOCIAL AWARDS nás bude reprezentovat JITKA NOVÁČKOVÁ

29. listopadu 2019 11:40
Česko zvolilo osobnosti sociálních sítí! Na GLOBAL SOCIAL AWARDS nás bude reprezentovat JITKA NOVÁČKOVÁ

Sedmý ročník udílení ocenění osobnostem, které baví a inspirují Česko na sociálních sítích, zná své vítěze. V šesti kategoriích rozhodli fanoušci, v jedné pak porota. Výsledky se influenceři i veřejnost dozvěděli na slavnostním večeru 28. listopadu v Uhelném Mlýně. Vítězkou kategorie Go Global se stala modelka a moderátorka Jitka Nováčková, která tak bude reprezentovat Českou republiku v Global Social Awards 2020.

Celkem přišlo přes dvě stě tisíc hlasů s tím, že v kategoriích mohl každý fanoušek dát dva hlasy díky hlasovací metodě D21. Nyní nás čeká Global Social Awards, které věříme, že bude hostit Česká republika,“ říká zakladatelka Social Awards Michaela Derynková.

Jedinečný večer plný inspirace, hudebního programu a známých osobností

Show v netradičních prostorách Uhelného Mlýna provedly moderátorky Zorka Hejdová a Jitka Nováčková. Večer zahájil talentovaný zpěvák Jakub Ondra se svou buskingovou show, vystoupil rakouský zpěvák Cesár Sampson, který se svým hitem Nobody But You a charismatickým hlasem ohromil celou halu, stejně jako rapeři Kali a vycházející hvězda Amco či výherkyně sedmé řady Česko Slovensko má talent Nikoleta Šurinová.

Kategorie:

FAIR PLAY: Za férovost a transparentnost se zasazuje ocenění v kategorii Fair Play. Poctivost, spravedlivost a upřímnost, to jsou hodnoty, které by nominovaný v kategorii Fair Play měl vyznávat.

Finalisté: Kovy, Dva Tátové, A Cup Of Style, Za normální holky a Tamara Klusová

Vítěz: Kovy

Myslím si, že je důležité hrát fair play. Jako příklad bych určil označování spoluprací na sociálních sítích,“ říká Karel Kovář alias Kovy.

 

GO GLOBAL: Kategorie Go Global hledá osobnost, která má ambice překročit hranice. Vítěz v této kategorii dostane příležitost zúčastnit se Global Social Awards 2020.

Finalisté: Jitka Nováčková, Not So Funny Any, The Sikls, Honest Guide a Petra Lovely Hair

Vítěz: Jitka Nováčková

 

FUN & ENTERTAINMENT: Radost a zábava? Kategorie Fun & Entertainment oceňuje ty, kteří nás baví na sociálních sítích.

Finalisté: Agraelus, Erik Meldik, Bára Votíková, Luboš Je Celkem Fajn Tary

Vítěz: Bára Votíková

 

INSPIRATION & INFLUENCE: Kategorie Inspiration & Influence hledá ty, kteří inspirují a mají ten správný vliv.

Finalisté: Anna Šulc, Mama Domisha, The Sikls, Týnuš Třešničková a Sharlota

Vítěz: Anna Šulc

 

COSMO OBJEV ROKU: Kategorie Cosmo Rising Star oceňuje ty, o kterých podle fanoušků v příštích letech ještě hodně uslyšíme.

Finalisté: Jakub Gulab, Marsell Bendig, Káťa Zee, YABABY Tom Sean

Vítěz: Jakub Gulab

Články, které by tě mohly zajímat