Právě vysíláme

Český Love Island míří na obrazovky. Lásku svého života bude hledat desítka sexy soutěžících

17. září 2021 14:10
Český Love Island míří na obrazovky. Lásku svého života bude hledat desítka sexy soutěžících

Love Island patří mezi nejúspěšnější zahraniční pořady svého druhu. Účastníci si v něm musí najít svůj protějšek – ať už jsou s ním z lásky, přátelství nebo kvůli penězům. Pokud si nikoho nenajdou, ze hry vypadávají. Show nyní míří i na české obrazovky. Soutěžit bude celkem desítka osob.

O českém Love Islandu informovala Nova své diváky už v dubnu, už v neděli show uvede na své streamovací platformě Voyo. Diváci budou sledovat skupinu mladých lidí z České republiky a Slovenska, kteří zamíří na Kanárské ostrovy a pokusí se najít si svůj protějšek. Těšit se tak mohou na velkou dávku flirtu a lásky.

Pokud se totiž dotyčnému nepodaří najít svého partnera, který s ním bude kvůli citům, kamarádství či penězům, tak ze soutěže vypadne. Cílem soutěže je dostat se do finálové dvojice, která se bude muset v závěru rozhodnout – zláká ji vidina peněz, nebo si raději zvolí lásku a společné štěstí?

České verze pořadu se zúčastní celkem deset soutěžících. Sledovat je bude 69 kamer rozmístěných v ložnicích, koupelnách i ostatních místnostech. Mezi muži se představí svářeč, pivovarník i model, především pánská část publika se pak může těšit na účastnice České Miss nebo studentku práv. Podívejte se do galerie na jejich fotografie!

Moderátorkou Love Islandu bude blogerka Nikol Moravcová. „Já sama jsem s manželem hledala štěstí alternativní cestou a myslím, že tato cesta, jak najít lásku, je lepší než pasivně sedět doma. Rozhodně moc fandím našim účinkujícím. Je to samozřejmě o odvaze, o tom sebrat síly, protože ve vile na Kanárských ostrovech se odhalí hodně z osobnosti toho daného člověka,“ uvedla pro televizi Nova. Speciálem Love Island Extra pak budou provázet Vojtěch Drahokoupil a Saša Gagulincová.

 

Články, které by tě mohly zajímat