Právě vysíláme

Chuck Norris oslavil 82 let. Jak se na něm podepsal zub času?

17. března 2022 14:10
Chuck Norris oslavil 82 let. Jak se na něm podepsal zub času?

Chucka Norrise netřeba nikomu představovat. Muž, který patří díky množství filmů a vtipů mezi nejslavnější na planetě, nedávno oslavil dvaaosmdesát let. A nutno podotknout, že na svůj věk je stále ve skvělé formě.

Chucka Norrise zná spousta lidí ze seriálu Walker, Texas Ranger. Do něj už nastoupil jako několikanásobný mistr světa v karate, a právě své schopnosti v něm často využíval. I proto si ho spousta diváků zapsala do paměti jako nesmrtelného bojovníka, jenž je schopen přežít snad cokoliv. Na to konto o Norrisovi vznikla spousta vtipů.

Chucka Norrise uštkla kobra královská. Po pěti dnech strašlivých bolestí kobra zemřela,“ zní například jeden z nich. „Pravdou je, že Chuck zemřel před deseti lety, ale dodnes neměla smrt odvahu, aby mu to řekla,“ vypráví další. A nechybí ani ty matematické, jako Chuck napočítal do nekonečna. Dvakrát…“ nebo sportovní: Chuck Norris vyhrál Tour de France na rotopedu“.

Natáčením ani sportem už se Norris neživí, naopak si užívá důchodu na svém ranči, čas od času však poskytne rozhovor. Redaktoři ho popisují jako skromného a spravedlivého člověka, který ji i přes svůj obrovský úspěch zůstat stát nohama pevně na zemi.

Od chvíle, kdy Norris začal natáčet show Walker, Texas Ranger uplyne příští rok neuvěřitelných třicet let. Když vznikala první série, bylo herci padesát let. Podívejte se do naší galerie, jak se od té doby změnil. Sice trochu zešedivěl, ale charisma mu bezesporu zůstalo!

Články, které by tě mohly zajímat