Právě vysíláme

Clash Of The Stars přišlo o jednu z hlavních hvězd! Adam Mišík zápasit nebude

20. června 2022 9:10
Clash Of The Stars přišlo o jednu z hlavních hvězd! Adam Mišík zápasit nebude

Adam Mišík se v červnu do ringu nepostaví. Jak oznámili pořadatelé turnaje Clash Of The Stars, utkání muselo být odloženo kvůli zranění zpěvákova soupeře Vercettiho. Ten si zlomil ruku.

Zápas Adama Mišíka proti Vercettimu měl být jedním z lákadel druhého turnaje Clash Of The Stars. Kvůli rapperově indispozici se však neuskuteční. Jak pořadatelé oznámili, Vercetti si zlomil ruku a Mišík si proti jinému soupeři nepřeje nastoupit. „Možná už je to i trochu osobní,“ uvedli na nedělní tiskové konferenci.

„Soupeře jsme hledali, snažili jsme se mu ho najít ještě pro tento turnaj, ale zápas Adama Mišíka a Vercettiho se nakonec přesouvá na třetí turnaj, který se odehraje v říjnu,“ dodali.

Pro Mišíka mělo jít o první ostrý zápas. Roli boxera si však už vyzkoušel při natáčení seriálu První republika, jehož přípravu bral podle svých slov velmi vážně a několik měsíců poctivě trénoval s nejlepšími českými zápasníky. Ne jinak tomu bylo při přípravě na nadcházejí utkání, kvůli kterému údajně přestal požívat ve větší míře alkohol.

Hlavním lákadlem aktuálního turnaje je souboj Marka „Datla“ Valáška proti Freescootovi. Oba influenceři se zúčastnili reality show Like House. V kurzech, které byly na jejich zápas vypsány, věří sázkové kanceláře více Valáškovi.

Články, které by tě mohly zajímat