Právě vysíláme

Další pokračování Sexu ve městě? Účast Samanthy už si nepřeje ani Sarah Jessica Parker

26. února 2022 9:10
Další pokračování Sexu ve městě? Účast Samanthy už si nepřeje ani Sarah Jessica Parker

Seriál Sex ve městě se dočkal pokračování pod názvem A jak to bylo dál…A ačkoliv byli fanoušci z některých dějových zvratů mírně zklamání, spekuluje se o natočení další série. Bohužel, opět bez postavy Samanthy.

Herečka Kim Cattrall se rozhodla v natáčení seriálu nepokračovat a svou účast odmítla. Za vším stojí její spor s kolegyní Sarah Jessicou Parker. Ve skutečnosti totiž herečky nebyly nikdy přítelkyně. A ačkoliv seriálová Samantha fanouškům velmi chybí, její účast v možném pokračování si nepřeje ani Sarah Jessica Parker. „Nemyslím si, že by to dělalo dobrotu. Myslím, že z její strany je zkrátka příliš mnoho negativních pocitů, které sdílela veřejně,“ prohlásila herečka v rozhovoru pro magazín Variety.

Spor mezi bývalými hereckými kolegyněmi začal už v době natáčení seriálu v 90. letech. Kim Cattrall se údajně nelíbilo, že Parker dostává mnohem větší plat než ostatní herečky ze Sexu ve městě. Hlavní hvězdou seriálu ale měla být podle producentů jen Carrie a její kamarádky byly označeny jako vedlejší.

Články, které by tě mohly zajímat