Právě vysíláme

Dcera Kim Kardashian pobavila pařížské novináře: „Musíte nás pořád sledovat?“ ptala se jich

10. července 2022 13:10
Dcera Kim Kardashian pobavila pařížské novináře: „Musíte nás pořád sledovat?“ ptala se jich

Být známým člověkem má občas svá úskalí. Mezi ně patří například houfy novinářů sledujících vás na každém kroku. Takto například čekali paparazzi na Kim Kardashian a její dceru před restaurací. A North West se je nebála konfrontovat.

North West si aktuálně se svou maminkou Kim užívá pařížského Fashion Weeku. Ve čtvrtek dvojice spolu s dalšími přáteli vyrazila do restaurace Ferdi na večeři. Příjemně strávený čas jí jen mírně znechutili novináři, kteří na ni čekali venku. Když pak North procházela kolem nich směrem k přistavenému autu, nezapomněla utrousit poznámku: „Musíte nás pořád sledovat?“

Senzacechtiví paparazzi se ale jejím slovům pouze zasmáli a fotili dále. Směrem k dceři Kardashian jeden z nich se smíchem prohodil: „Milujeme tě. Protože jsi tak slavná. Milujeme tě, North.“ Z úst ex Kanyeho Westa pak vypadlo pouze „oh, Northie“.

WestemKardashian celkem čtyři děti, přičemž nejstarší je právě North, které je devět let. Vyrůstá ještě spolu se šestiletým Saintem, čtyřletou Chicago a tříletou Psalm.

Kardashian svou dceru do Paříže vzala z toho důvodu, že se o módu velmi zajímá. „Vždycky si stěžuje, že nosím příliš černé,“ nechala se Kim slyšet v rozhovoru pro magazín People. V dubnu pak v The Ellen Show řekla, že si dcera o jejích outfitech, které měla na sobě při focení obálky Vogue, myslí, že jsou „příliš nudné“.

Články, které by tě mohly zajímat