Právě vysíláme

Drsná hádka v Like House: Do vily přišla Datlova ex, poté si účty vyřídili na sociálních sítích

26. května 2021 13:10
Drsná hádka v Like House: Do vily přišla Datlova ex, poté si účty vyřídili na sociálních sítích

Do vily Like House přišla Datlova ex Nikol a oheň byl na střeše. Bývalí partneři si po odvysílání drsného dílu vyřídili účty ještě na sociálních sítích.

Celým Like Housem téměř do začátku vysílání hýbe románek Marka Valáška alias Datla a Barbory Stříteské, se kterou si začal milostný vztah ještě v době, kdy údajně tvořil pár s Nikol Martínkovou. Vypadalo to, že poté, co DatelBárou veřejně na YouTube potvrdili svůj vztah, se situace okolo celé kauzy uklidní. Opak je ale pravdou.

YouTuber Datel nyní zažil ve vile další ránu, která znovu rozvířila vody. Nikol, která dostala kopačky, doposud mlčela. Nyní ale nakráčela do vily a odhodlaně veřejně promluvila o tom, jak to s rozchodem bylo. Podle jejích slov by totiž i její verze měla zaznít. „Přišla jsem se vyjádřit, protože mi nikdo nedal prostor. Když jsem se už chtěla vyjádřit, byla jsem utnutá. Přijde mi, že si Marek neuvědomuje, jak moc mě to zasáhlo,“ řekla v reality show.

„Přijít do vily byla moje iniciativa, nechci, aby Marek pak tady někoho osočoval. Jestli to nemáš koule říct tady na kameru, tak si to řekni na YouTube,“ pokračovala Nikol a nenechala se odbýt. „Uklidňoval jsi mě, že se ti Bára nelíbí. Jsi za hlupáka. Když se odehrálo to na té lince, tak jsme spolu byli,“ dodala naštvaná Nikol, která pálila věcné argumenty. Zatímco Datel se do vztahového trojúhelníku zamotal tak, že jediné, na co se nakonec zmohl, bylo: „Mě by nenapadlo, že sem přijdeš, protože jsi říkala, že to nechceš řešit.“

Vyřizování účtů na Instagramu

Datlovi návštěva bývalé přítelkyně ve vile nebyla vůbec příjemná. O svých pocitech se Marek, jak předurčila Nikol, rozpovídal na svém Instagramu, kde vydal rozsáhlé vyjádření, které následně umístil na YouTube„V každém případě to beru jako podraz z více stran, protože já o tom na rozdíl od druhé strany nevěděl. Bývalé přítelkyni jsem se tam několikrát omluvil a uznal svoji chybu, což jsem udělal už i před její návštěvou. Byl jsem pouze hodně zaskočen, protože jsem to nečekal, když všichni věděli, jak jsem se poslední měsíc psychicky cítil, že na mě tohle ušijí,“ prohlásil uraženě a na instagramovém profilu smazal veškerý obsah s již ex-přítelkyní Nikol.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a Nikol se na Instagramu též rozpovídala. Sdílela i důkaz o tom, že v době, kdy se Marek líbal na stole v kuchyni s Bárou, byl stále s Nikol ve vztahu. Podívejte se na celé její ostré vyjádření.

Zdroj: Prima, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat