Právě vysíláme

Dvě opuštěná, téměř identická koťátka bez sebe neudělají ani krok. Jejich fotky dojímají internet

26. října 2020 14:42
Dvě opuštěná, téměř identická koťátka bez sebe neudělají ani krok. Jejich fotky dojímají internet

Jace a Jackie to v životě neměli úplně jednoduché. Jako čerstvě narozená koťátka přišli o svou kočičí mámu a chvíli nebylo vůbec jisté, zda svůj boj o život vyhrají.

Dostali se sice do dobrých rukou odborníků spolku Animal Welfare League ve městě Arlington, ale jelikož byli skutečně malé, potřebovali neustálou péči, aby mohli žít, růst a prospívat. Ze všech sourozenců byli právě Jace a Jackie ti nejdrobnější.

Dočasnou mámou téměř identických koťátek se stala Lauren Scrynula, která si je vzala domů, naučila je pít z láhve a postupně jim pomohla přemoct všechny zdravotní problémy.

I když Jace a Jackie byli neuvěřitelně malí a slabí, když se k Lauren dostali, nikdy nebyli o samotě. Vypadalo to, že dokud měli jeden druhého, nemohlo je nic porazit.

Po nějakém čase začali sílit a růst a ze dne na den dělali velké pokroky.

Zvětšovala se jim chuť k jídlu a spolu s ní i jejich váhové přírůstky a stupeň energie.

Naučili se chodit, jíst z misky a společně začali objevovat okolní svět.

Vždycky si ale zůstávali na blízku. A i když se jejich osobnosti ukázaly jako zcela odlišné – z Jackie vyrostla sladká a hodná kočičí holčička, zatímco Jace rád dělal vylomeniny – nesmírně jeden druhého milovali a nedokázali si bez své druhé polovičky představit svět.

Lauren věděla, že musí najít rodinu, která si je adoptuje obě. Naštěstí to nebyl problém. Alexandra a Bryan si Jace a Jackie vyhlédli na Instagramu a byla to láska na první pohled.

Galerie zachycují společnou cestu životem Jace a Jackie je úžasná. Posuďte sami.

Zdroj: justsomething.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat