Právě vysíláme

EXKLUZIVNÍ VIDEO: Jak vznikala parodie s Harrym Potterem a o čem její tvůrci sní?

13. prosince 2018 13:10
EXKLUZIVNÍ VIDEO: Jak vznikala parodie s Harrym Potterem a o čem její tvůrci sní?

V posledních dnech byste utekli spíš jamajské štafetě než tomuhle tříapůlminutovému videu. Harry Potter v něm zachraňuje kámen mudrců a spolu s ním i celou českou kotlinu ze spárů proradného Bumbála, ředitele školy v Prahavicích. A to za doprovodu neskutečného množství dalších filmových i reálných postav, stovek skrytých vtípků a spousty působivých efektů.

Duchovními otci – anebo snad přesněji „rodiči“ – aktuálního hitu sociálních sítí jsou dva sympatičtí kreativci z Brna, Míša Lovecká a Michal Orsava. On je především režisér a scenárista, ona vytváří animace a speciální efekty. On si udělal z původního Harryho Pottera vystřihovánky, ona z pražských ulic a panoramat omalovánky. A dohromady vdechli život videu, které nemá v českém prostředí obdoby.

JENOM NA WEBU EVROPY 2: Podívejte se na dosud nepublikované záběry ze zákulisí nejnovější virální bomby!!

Co přijde dál? Je vůbec možné, aby znovu překonali sami sebe? Co se mělo v jedné z vyřazených scén stát s Václavem Klausem a dočkáme se ještě nástupiště 9 a ¾? A co má s tím vším společného obyčejná svorka? Nejen to se dozvíte v následujícím videu!

 

Články, které by tě mohly zajímat