Právě vysíláme

Herec KEANU REEVES prozradil, že vlastní několik ikonických motocyklů! Která z nich se vám líbí nejvíc?

20. dubna 2019 12:10
Herec KEANU REEVES prozradil, že vlastní několik ikonických motocyklů! Která z nich se vám líbí nejvíc?

Věděli jste, že herec Keanu Reeves patří mezi nejvášnivější motorkáře Hollywoodu? Kanadský herec se nedávno pochlubil svojí neuvěřitelnou kolekcí motorek a my mu to pořádně závidíme. Takovou kolekci silných strojů jen tak někdo nemá!

Vášnivý jezdec na motocyklu

Kanaďan Keanu Reeves má před sebou důležitý měsíc. Do kin totiž dorazí třetí díl úspěšné filmové série John Wick. Reeves před měsícem zveřejnil video, kde ho bývalý člen amerických speciálních jednotek připravoval na bojové scény a záběry se ihned staly virálním hitem.

Kromě důkladné přípravy na filmové role má Keanu Reeves také v oblibě jízdu na motocyklu. Oblíbený herec, jenž si zahrál například ve filmové sérii Matrix či v kultovním filmu Constantine, nyní nabídl unikátní náhled do své neskutečné soukromé sbírky motorek.

Zdá se, že Keanu Reeves není normální fanoušek motorek, on je přímo zbožňuje! V rozhovoru pro britský server totiž uvedl, že když se delší dobu na motorce neprojede, je to špatné pro jeho zdraví!

Reeves vlastní několik nádherných motocyklů, mezi které patří novější modely, ale i staré klasiky jako Norton či Harley Davidson. Fotky modelů, které herec vlastní, najdete níže v galerii.

 

 

Existuje ještě vůbec motocykl, který si Keanu Reeves nevyzkoušel a rád by se na něm projel? Samozřejmě! Herec přiznal, že by se v budoucnu chtěl projet na motocyklu, který užívají jezdci MotoGP. Reeves tak chce učinit ideálně na profesionálním okruhu, kde se nemusí starat o rychlostní limity!

Zdroj: GQ, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat